KezdőlapZeneDalokÚj dallal üdvözli augusztust David Guetta. Íme a duett Anne-Marieval - Don’t...

Új dallal üdvözli augusztust David Guetta. Íme a duett Anne-Marieval – Don’t Leave Me Alone!

-

Anne-Marie még újnak számít a zene mezején, mégis a legnagyobbak oldalán énekel. Ezúttal David Guetta dala mellé kölcsönözte a hangját – ez a Don’t Leave Me Alone, mely egy dalszöveges videó kíséretében is meghallgatható, az alábbiakban.

Új dallal üdvözli augusztust David Guetta. Íme a duett Anne-Marieval - Don’t Leave Me Alone!

Hirdetés

A szerzeményt egy fájdalmas szerelem ihlette, illetve az a szívszaggató pillanat, amikor a szerelmed csak úgy kisétál az életedből. A drámai mondanivaló ellenére a ritmus intenzív, a refrén pedig EDM dallamokat hoz, Anne-Marie karakteres énekhangjával.

Ez a dance-pop felvétel David Guetta munkásságának electro-oldalát is megmutatja, aki ezúttal egy kis melankóliát is belecsempészett a hozzá képest most visszafogottabb dallamokba. Gyakorlatilag csak a Don’t Leave Me Alone refrénje táncolható, a dal többi része a sebek nyalogatásáé és az álmodozásé.

Hirdetés

Bár Anne-Marie sok EDM- és rap-sztárral dolgozott már együtt, ez az első közös projektje David Guettával. Az angliai lány 2013-ban debütált a zenei pályán, még csak 27 éves, de máris van jópár slágerré nőtt felvétel, melyet ellátott a kézjegyével. Ilyen a Rockabye – a Clean Bandittal és Sean Paullal közösen, a Friends – a Marshmelloval közösen, illetve az Alarm, a Ciao Adios vagy a 2002 című saját szerzemények. Az énekesnő jelenleg egy nemzetközi turné keretében koncertezik, Ed Sheeran előzenekaraként.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek