Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Az idő rohan, és hiába olyan, mintha most lett volna Vilmos herceg és Katalin világraszóló esküvője, azóta a fiatal párnak már három gyereke van, akik közül most a legnagyobb, és a brit uralkodói rangsorban a harmadik helyen álló, 5 éves György cambridge-i hercegről fogunk némi szót ejteni, pontosabban az óvodai tanulmányairól.

Befejezte első óvodai évét György herceg, és hamarosan megkezdi a második évfolyamot. A kis herceg egy magánintézetben, a St. Thomas’s Battersea-be jár oviba, ahol az éves tandíj 20 ezer font. Ezért cserébe a királyi sarj balettozni, úszni tanulhat, de zeneoktatásban is részt vehet.

A balett azért fontos, mert megtanulható általa helyes testtartás, de emellett a kitartás, a kreativitás, kifejezés terén is fejlődhet a királyi trón későbbi várományosa.

György herceg tagja az óvodai kórusnak, valamint a színjátszó körnek, így év végén kis előadást is bemutatnak a lurkók.

Az óvodai foglalkozáson kívül, odahaza a kis Györgynek naponta 10 perces olvasási gyakorlaton kell részt vennie, valamint már most beszédtanár foglalkozik vele, hogy a szavakat helyesen és a megfelelő hangsúllyal tudja kiejteni.