Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

12 év után jövő év májusában véget ér az elmúlt évek legsikeresebb sorozata, az Agymenők. Az ok egyszerű, Jim Parsons nem akar újabb két évadban szerepelni, így visszautasította a producerek ajánlatát.

12 szezon után véget ér az Agymenők sorozat. Így reagáltak a színészek a hírre

A CBS két újabb szezonra is le akarta szerződtetni Jim Parsons-t, a színész akár egy millió dollárt is kereshetett volna epizódonként, ám elutasította az ajánlatot.

A Sheldon Coopert alakító színész az Instagramon beszélt arról a háláról, amit kollégái, a sorozat készítői és a rajongók iránt érez: “Nagyon nehéz (csaknem lehetetlen) elfogadnom, hogy ez a első fotó abból a 24 epizódból, amit még leforgatunk az Agymenőkhöz. Szerencsésnek érzem magam, hogy még 23 epizód van hátra és remélem, hogy idő közben fel tudom fogni, hogy ez az utolsó szezon. Hatalmas hálát érzek az elkötelezett rajongóink iránt, akiknek köszönhetően 12 éven át lehetőségünk volt megismerni a karaktereinket.” – nyilatkozta Jim Parsons, aki köszönetet mondott a sorozat készítőinek és kollégáinak, akikkel idő közben barátok lettek.

“Ez az út egy valósággá vált álom volt, megváltoztatta az életünket. Nem számít, hogy mikor fejeződött volna be, akkor is szenvedtem volna. Könnyekkel a szememben megígérem nektek, hogy a legjobb évadot hozzuk. Köszönöm a rajongóknak, a csapatnak, a családomnak, Chuck Lorrenak, a Warner Brothersnek, a CBS-nek és mindenkinek aki mellettünk volt ezekben az években.” – nyilatkozta Kaley Cuoco színésznő.

“Boldog vagyok? Természetesen nem. Ez volt a munkám, amióta én és Melissa Ruch csatlakoztunk a sorozathoz a negyedik évadban. Szeretem a kollégáimat és tisztelem a csapatot, a rajongóinkat. Nagyon sokan tagjai az Agymenők családjának. Nehezemre fog esni, hogy ne sírjam el magam az utolsó 23 epizód forgatásai alatt. De mint színészek, szeretünk mosolyt csalni a rajongók arcára és ezt a továbbiakban is legjobb tudásunk szerint hozzuk.” – nyilatkozta Mayim Bialik saját weboldalán.

Az Agymenők sorozat sztárjai között szerepel még Johnny Galecki, Simon Helberg, Kunal Nayyar, Mayim Bialik és Melissa Rauch. Az Agymenők 52 Emmy jelölést kapott, amiből tízet váltott be.