Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Aki legalább egyszer is látta LP-t a képernyőkön, biztosan feltette magában a kérdést: nő vagy férfi áll az aranytorkú énekes mögött? Fiús, laza külsejéből ítélve a többség férfira tippel, ám Laura Pergolizzi igazából egy hús-vér nő, aki Long Islandből származik, és a napokban mutatta be a legújabb kislemezét!

A lány, aki pasi, vagy a pasi, aki lány?! Íme LP legújabb kislemeze, ami egyszerűen zseniális!

A felvétel címe Girls Go Wild, a hozzá forgatott klipben pedig az énekesnő egy női Bob Dylanként jelenik meg. Ez egy érezd-jól-magad dal, izgalmas dallamokkal és funky basszusvonallal, ami szinte azonnal beférkőzik a bőröd alá.

Új szerzeményével együtt LP egy vadonatúj nagylemez hírét is nyilvánosságra hozta. Laura Pergolizzi ötödik stúdióalbumának a premierjére készül, bár egyelőre semmilyen konkrét részletet nem osztott meg a még gyártás alatt lévő korongról. Meglepő módon, az új diszkográfiai anyag gyorsan követi a 2017-ben kiadott sikeralbumot, a Lost On You-t, és a Girls Go Wild is megtalálható lesz rajta, melyet egyébként február óta már játszanak LP koncertjein.

Az új dal producere Mike Del Rio volt, a története pedig miről másról szólna, ha nem a szerelemről! Két szerelmes próbálja menteni a párkapcsolatát, elutaznak együtt a Vadnyugatra, de a tervük kudarcba fullad. A szerelmük halálra volt ítélve.

LP egy kirándulás alkalmával kapott ihletet a dalra, ahová közeli barátaival utazott. A Joshua Tree-n töltött napokat kikapcsolódásra és feltöltődésre használta az énekesnő, a zsúfolt koncertsorozatok után. A dal videóklipjét Darren Craig rendezte, melyben a dzsungel-hatású dekorációé és a menő öltönybe bújtatott énekesnőé a főszerep.

Neked hogy tetszik a kisfilm?