KezdőlapZeneVideóklipekMegérkezett a nyár legkellemesebb magyar slágere

Megérkezett a nyár legkellemesebb magyar slágere

-

A tehetséges zenészpáros „Úgy kéne” című, szívet melengető felvétele a Fővárosi Önkormányzat „Budapest Dal” pályázatkiírására készült.

Megérkezett a nyár legkellemesebb magyar slágere

Hirdetés

A pályázatra messze a várakozáson felüli számban – összesen 116 mű – érkezett hanganyag, ezért a zsűri végül a meghirdetett 3 helyett 6 dalnak adott lehetőséget, hogy a már nagy presztízsű előadók felvételei mellett megméretesse magát a Budapest Dala 2018 címért.

A szakmai zsűri döntése alapján Nági & Ya Ou felvétele helyet kapott a Budapest Dal 2018 lemezen, olyan nagynevű előadók mellett, mint Keresztes Ildikó, Zséda, Frenreisz Károly, Horváth Charlie vagy a fiatalabb generáció kedvencei, Caramel, Király Viktor, a Honeybeast, a Compact Disco vagy az Anna & The Barbies.

Hirdetés

A duó varázslatos dalához most egy elbűvölő videóklip is készült, amely a főváros egyik legromantikusabb helyszínére, a Várkert Bazárba kalauzol minket. Nági & Ya Ou szerelmes életérzést közvetítő felvétele a videóklippel együtt biztosan 2018 legmeghittebb budapesti dala, ezért (is) nagyon szeretjük.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek