Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Alig említik őt a világsajtóban, pedig az ő ereikben is királyi vér csordogál. A magazinok és online újságok tele vannak a brit királyi család tagjaival, életüknek minden rezdüléséről tudósítanak, ám sokaknak fogalmuk sincs, él egy hasonló uralkodói pár Svédországban, a skandináv herceg pedig piszkosul jól néz ki, és nemrégiben lett másodszor édesapa!

Ha már eleged lett a brit királyi családból, válts a svédre! Ő a svéd herceg, aki a világ legvonzóbb apukája!

A 37 éves Károly Fülöp, Värmland hercege a megszólalásig hasonlít Orlando Bloom színészre, és ő napjaink egyik legvonzóbb trónörököse. Széles mosolyával és vadóc külsejével, melyet hullámos hajtincseinek köszönhet, ott van a világ legszexibb férfijai között, és nem egy toplistában körözi le a nála jóval nagyobb népszerűségnek örvendő Vilmos herceget.

Károly után még ma is bolondulnak a nők, hiába nős immár három esztendeje, és minden figyelmét a csodaszép feleségének, Zsófia hercegnének szenteli. A pár nyolc éve van együtt, de csak 2015-ben kelt egybe. Tavaly pedig, közel másfél évvel az első gyermekük megszületése után, egy újabb cuki royal-bébivel gazdagodott a családjuk.

Ha már eleged lett a brit királyi családból, válts a svédre! Ő a svéd herceg, aki a világ legvonzóbb apukája!

„Alig várjuk, hogy körünkben üdvözölhessük családunk legújabb tagját.” – üzente a svéd hercegi pár még akkor, amikor kiderült, Zsófia ismét várandós. Ugyanabban a közleményben adták hírül, hogy második gyereküket 2017 szeptemberére várják. Azóta a kis Gábriel világra jött, és mindjárt egyéves. Gyönyörű kisbaba, akár bátyja, Sándor herceg, aki sokak szerint apja sármját örökölte.

Károly Fülöp a svéd király, XVI. Károly Gusztáv és Szilvia királyné másodszülött fia, aki méltó ellenfele lenne a brit Vilmosnak vagy Harry-nek a sportokban. Imád úszni, sízni, focizni, de igazi szenvedélye az autóversenyzés. Ezek mellett a művészetek világában is otthonosan mozog. Grafikus tervezést tanult a Rhode Island School of Design tanintézményben, és egy egész különleges, ezüst evőeszköz-kollekció is fűződik a nevéhez. A fényképészet iránt is érdeklődik, mi több, a National Geographic fotóalbumának a bővítésében is részt vett. De amióta megnősült, jóval nyugodtabb életet él. Számára a családja a legfontosabb, a hobbijait pedig a második helyre tolta.

Ha már eleged lett a brit királyi családból, válts a svédre! Ő a svéd herceg, aki a világ legvonzóbb apukája!

Kevesen tudják, hogy Károly királyi herceg egy éjszakai klubban ismerkedett meg szíve választottjával Stockholmban, még 2010-ben. Röviddel az első találkozás után hivatalosan is bejelentették kapcsolatukat, melyet a svéd királyi család nem nézett jó szemmel. Zsófia múltja ugyanis nem illett egy jövendőbeli hercegnéhez. A lányt a Paradise Hotel című valóságshowból (egyfajta Big Brotherből) ismerhette meg Skandinávia, azelőtt pedig egy férfimagazin modellje volt. Ez azonban nem gátolta meg Károlyt abban, hogy nőül vegye őt.

„Zsófiának hatalmas szíve van, okos, melegszívű, szerény, mellette jól érzem magam. Otthon vagyok, ha ott van mellettem.” – fogalmazott a herceg még az esküvő előtt. Az akadályok ellenére, a pár ma már boldogabb, mint valaha. Pontosan 11 és fél hónapja született meg második gyerekük, XVI. Károly Gusztáv király és Szilvia királyné hatodik unokája, aki egyben a hatodik trónörökös a korona várományosainak listájában.