Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Diana hercegnő ezen az egy dolgon sosem változtatott!

Diana hercegnő ezen az egy dolgon soha nem változtatott!

Kevés olyan ember létezik a Földön, kinek szívébe ne lopta volna be magát Diana hercegnő a maga egyszerűségével, bájával, kedvességével és nagylelkűségével. Az 1997-ben történt tragikus halála előtt folyamatosan azon fáradozott, hogy a világot egy kicsit jobb hellyé varázsolja önkéntes munkáival, mindeközben arról sem feledkezett meg, hogy valódi ember maradjon mindazok szemében, akik szeretettel fordultak feléje.

Személyisége, mondanom sem kell, magával ragadó, csakúgy, mint a stílusa, mely több millió nőnek vált egy csapással követendő példává. Ízléses öltözködése és visszafogott sminkjei a letisztultságot képviselik, ám volt egy dolog, amit sosem változtatott meg külsején a hercegnő és ez nem más, mint a hajkoronája.

A rövidke, ámde elegáns fürtök gyorsan védjegyévé váltak. Fodrásza, Richard Dalton szerint néhány hetente rendszeresen kivágtak a hercegnő hajának hosszából.

Ezt már olvastad? Vilmos herceg szerint Diana hercegnő “borzalmas nagymama” lett volna

Ezzel szemben Kate Middleton és Meghan Markle hercegnők minden eseményre más és más frizurával jelennek meg. Diana nem fektetett erre nagy hangsúlyt, ám ez mit sem változtatott szerethetőségén. Ő, a maga rövid, bohókás és hamvasszőke hajával lopta be magát a szívünkbe.