Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Mint, ahogy korábban mi is beszámoltunk róla, Demi Lovato július 24-én heroin-túladagolásban kis híján meghalt, önkívületi állapotban találtak rá.

Az énekesnő azóta is kórházban van, rajongói alig tudnak valamit az állapotáról, ám most az énekesnő megtörte a csendet, és Instagram-oldalán üzent a világnak.

“Mindig őszinte voltam a függőségemmel kapcsolatban. Amit megtanultam, hogy ez a betegség nem tűnik, vagy halványul el az idő előrehaladtával. Ez valami olyan, aminek a leküzdését folytatnom kell és még nem végeztem.

Köszönetet szeretnék mondani Istennek, amiért életben tartott. A rajongóimnak, mindörökké hálás leszek a sok szeretetért és támogatásért, amit tőletek kaptam az elmúlt hetekben. A pozitív gondolataitok és imádságaitok segítettek abban, hogy átvészeljem ezt az időszakot.

Meg szeretném köszönni a családomnak, a csapatomnak és a Cedars-Sinai munkatársainak, akik ezidő alatt mellettem voltak. Nélkülük most nem írnám ezeket a sorokat.

Időre van szükségem, hogy gyógyulásromra és a józanságomra koncentráljak. Azt a szeretetet, amit felém nyújtottatok, soha nem fogom elfelejteni és várom azt a napot, amikor azt mondhatom, hogy felépültem.” – írta bejegyzésben Demi Lovato.