Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Idén lesz 25 éve annak, hogy megalakult a Boyzone nevű világhírű fiúegyüttes. Bár sokak örömére a srácok ismét összeállnak, ezt kizárólag a jeles évforduló alkalmából teszik, illetve egy új stúdióalbum kiadása és egy búcsúturné erejéig, amivel Boyzone-ként végleg elköszönhetnek a rajongóiktól. Legutolsó munkájuk első morzsájaként máris piacra dobják a Because című dalukat, melynek klipjében Ed Sheeran is szerepel!

Új nagylemezzel és búcsúturnéval ünnepli 25. évfordulóját a BOYZONE. Hallgasd meg az együttes visszatérő dalát!

Négy éves diszkográfiai szünet után, az ír együttes a régi felállásban készül kiadni még egy utolsó lemezt, mely Thank You and Goodnight címmel tesz pontot a Boyzone-korszak végére. Ennek az értékes korongnak a vezérdalaként érkezik most a Because, mely az együttes tipikus zenei stílusában, a ’90-es évek pophangzásával ébreszti fel bennünk a régi szép idők édes emlékeit.

A felvételt Amy Wadge, John Shanks, Ronan Keating és Ed Sheeran szerezte, a videóklip pedig Mike Baldwin rendezésében készült. A vizuális anyagban a Boyzone rajongói is szerepet kaptak, akik tele torokból énekelhették a Because refrénjét – beleértve Ed Sheerant is, aki csak néhány másokperc erejéig lopja el a showt a veteránok elől.

Ronan Keating és Ed Sheeran egyébként régi jóbarátok, olyannyira, hogy a vörös világsztár Ronan esküvőjére is hivatalos volt 2015-ben.

A Thank You and Goodnight című nagylemez november 16-tól lesz kapható. A premiert követően pedig a srácok elindulnak arra a bizonyos turnéra, mely karrierjük ezen szakaszának a lezárását jelenti.