Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Minden embernek vannak titkai, de kevesen merik elárulni vagy felvállalni azokat. Pink most megosztja velünk a sajátját, amennyiben mi is eláruljuk a miénket. A Secrets című dalának margójára egy olyan videóklipet forgatott, melyben olyan témákat penget, mint a biszexualitás, a homoszexualitás és a leszbikusság.

Alig jelent meg, P!nk legújabb videóját máris milliók imádják! Íme a Secrets

Bár az Amerikai Egyesült Államokban és további 18 országban engedélyezett az azonos neműek házassága, Pink mégis tabuként kezeli a témát – legalábbis a legfrissebb videójában, melyből azt lehet leszűrni, hogy amikor a szexualitás kerül asztalra, mindenkinek megvannak a saját titkai. Legyen szó leszbikusságról, homoszexualitásról vagy biszexualitásról, esetleg fétisekről, ezek megmaradhatnak a kísérletezések vagy az érdeklődés terén, de valódi hajlamok, konkrét esetekké is fejlődhetnek.

A Secrets című klipet Pink saját táncosaival közösen forgatta egy fergeteges show után, melyet Perthben tartottak. Az énekesnőt lenyűgözte a hely, a falfirkákkal telefestett raktárépület, a vizuális anyag pedig tökéletesen kiaknázza ezt az underground hangulatot, melyről álmodott.

A felvétel Pink negyedik kislemezdala a Beautiful Trauma című sikeralbumról, ami 2017 októberében látta meg a napvilágot, az első helyen debütált a Billboard 200-ban, és még mindig nagy népszerűségnek örvend. A korong 13 szerzeményt tartalmaz, melyből 6 ütős mondanivalót foglal magába.

Húsz évnyi karrierrel a háta mögött, és több mint 40 millió eladott lemezzel a tarsolyában, Pink jövő évben megkapja azt a kitüntetést, melyről sok zenész csak álmodhat! Az énekesnő neve ugyanis ott díszeleg majd a világ leghíresebb sétányán, a Hollywood Walk Of Fame csillagjai között, ezzel pedig olyan világklasszisok mellé sorakozik, mint a kortárs Christina Aguilera és Britney Spears.