Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Kate Middleton és Vilmos herceg korábban úgy nyilatkozott, megpróbálnak normális gyerekkort biztosítani első közös utódjuk, György herceg számára. Ám amikor a fiúk nagyobb lesz, valószínűleg 12 éves korától kezdődően, a kis trónörökösnek gyökeresen megváltozik az élete.

György herceg élete gyökeresen megváltozik, amikor betölti a 12. életévét. Ezeknek a szabályoknak kell majd eleget tennie

Először is, a hercegnek kötelessége lesz édesapja példáját követni, akinek, Harry herceggel ellentétben, sokkal több szabályt kell betartania, ugyanis ő a korona második örököse. Károly és Vilmos után a kis György követi majd a királynőt a trónon, így már kiskorától fogva fel kell készülnie a feladatra. Már a testvéreivel, Saroltával és Lajossal ellentétben is jóval több elsajátítanivaló és sokkal szigorúbb nevelés vár rá, Nagy-Britannia jövendőbeli királyaként.

Aztán, nyolc éves koráig rövid nadrágot kell hordania. Csakis a születésnapja után jelenhet meg hosszú nadrágban a nyilvánosság előtt – ezzel azt üzenve, felnőtt. Eddig egyetlen alkalommal válhatott meg a rövidgatyótól a kis György: Harry herceg és Meghan Markle menyegzőjén, ahol a page boy, azaz az esküvői apród szerepét töltötte be.

Ha betölti a tizenkettőt, többé nem tarthatja meg a születésnapi ajándékokat, melyeket a nyilvánosságtól kap. El kell utasítania, vagy adományként kell továbbadnia azokat.

Ugyanakkor tilos lesz neki egy gépen repülnie az apjával, Vilmos herceggel. Ez a szabály egy régi hagyományhoz kapcsolódik, mely szerint két egymás utáni trónörökösnek nem szabad egyazon repülőgépen tartózkodnia. A rendelet még akkor született, amikor a repülések kevésbé voltak biztonságosak, éppen ezért ma már Kate és Vilmos gyakran megszegi azt, ám György 12. szülinapja után nem lesz apelláta.

Bár a kis herceg az internet és az okostelefonok korában született, sosem viselkedhet átlagos fiatal módjára. Nem készíthet magáról szelfiket, nem lehet saját közösségi oldala, és még másoknak sem engedheti meg, hogy szelfit készítsenek vele/róla.

Végül pedig, mint a királyi család többi tagjának, neki is tilos lesz autogrammot osztogatni.