Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A világhírű rocker, Ozzy Osbourne 33 éves lánya sosem rejtette véka alá a véleményét. Egyszer sem rettent vissza attól, hogy a nevükön említse a dolgokat, és függetlenül attól, hogy miről kérdezték, Kelly Osbourne mindig őszintén kinyilvánította a véleményét. A lány a drog-témát is természetesen kezelte: szerinte ő már úgy született, hogy kábítószer- és alkoholfüggő volt! Ilyen lapok mellett pedig az élet nem más, mint egy örökös harc.

Ozzy Osbourne lánya elmondja, igazából milyen kábítószerfüggőnek lenni. A vallomás, mely felhelyezi a pontot az i-re!

Bár rengetegen vannak, akik a drogok veszélyes csónakjában eveznek, főként a vagyonosok körében, mégis csak kevesen merik felvállalni a függőségüket, és még kevesebben vannak, akik beszélnek a problémáikról. Kelly Osbourne ma már tiszta, de leginkább a visszaeséstől fél. Ez „a legnehezebb, amivel szembe kell néznünk mi, függők, akik egyszer legalább már voltunk elvonón.” – fogalmazott a sztár.

Igazából amit el kell fogadnod, hogy sosem vagy gyógyult.

„Az elvonón követett programtól nem javulsz meg, csak segítséget kapsz ahhoz, hogy ismét a helyes útra térj. Sosem gyógyulsz meg. És az egész életed azzal töltöd el, hogy minden tőled telhetőt megteszel annak érdekében, hogy ne fogyassz, hogy sose térj vissza a szokásodhoz.” – vallotta őszintén Kelly.

Ozzy Osbourne lánya azon a véleményen van, hogy már a megszületésekor benne volt a hajlam, hogy kábítószer- és alkoholfüggő legyen. Ezt pedig úgy fogja fel, mint egy mentális betegséget. Akkor döntötte el, hogy változtatni akar az életén, és le akar szokni a drogokról, amikor bár „működött”, már-már betegesen boldogtalan volt, és szellemileg „nagyon lenn” érezte magát.

„Nem érdekelt, hogy élek-e vagy sem, hogy ki mellett ébredek vagy mi történik velem, az égvilágon semmi sem érdekelt.” – mesélt a rémálmáról a fiatal híresség. Kelly arról az emlékéről is szót ejtett, amikor egy napon kinézett az ablakon, és rájött, az összes szomszédjának kívülről tudja a szokásait, beleértve azt is, hogy ki mikor megy el otthonról vagy tér haza. Akkor döbbent rá, hogy valami nincs rendben, és hogy igazából évek óta nem ment emberek közé. Akkor esett le neki, hogy egyedül a drogok éltették őt, semmi más.

„Nem bírtam úgy élni tovább. Belehaltam volna, segítséget kellett kérnem.” – árulta el Kelly Osbourne, akinek szerencsére volt annyi lélekjelenléte, hogy az utóbbi megoldást választotta, és visszaállította a rendet az életébe.