Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Harry herceg arról nyilatkozott, hogy mostohaanyja, Camilla Parker Bowles, és ő, kifejezetten közel állnak egymáshoz, ezzel próbálva pontot tenni a különféle pletykáknak. Harry azt is elmondta, hogy Camilla, nem egy „gonosz mostoha”.

Ilyen a kapcsolat Harry herceg és mostohaanyja, Camilla Parker Bowles között

Camilla Parker Bowles 2005-ben házasodott össze Károly herceggel, azonban kettejüknek közös múltja volt, Diana hercegnő előtt is szoros viszony volt közöttünk. 1971-ben ismerkedtek össze egy bulin, azonban a herceg mégis inkább Dianát választotta helyette.

„Hogy őszinte legyek, Camilla mindig közel állt hozzám és Vilmoshoz. Nem egy sátáni mostohaanya.” – nyilatkozta Harry.

„Egy csodálatos nő, és nagyon boldoggá teszi édesapánkat, ez a legfontosabb. Én és Vilmos nagyon kedveljük őt.” – tette hozzá Harry.

Ezt már olvastad? Vilmos herceg szerint Diana hercegnő “borzalmas nagymama” lett volna

Természetesen, amikor bejelentették, hogy Camilla lesz Harry és Vilmos mostohaanyja, a kritikusok azonnal akcióba lendültek, ám Harry természetesen tagadja, hogy rossz kapcsolat vagy feszültség lenne közöttük.

Ilyen a kapcsolat Harry herceg és mostohaanyja, Camilla Parker Bowles között

Diana halála után sok pletyka látott napvilágot, amely arra utalt, hogy Károly megcsalta Dianát a háta mögött, nem beszélve arról, hogy Diana maga jelentette ki: „Hárman vagyunk ebben a házasságban, szóval egy kicsit zsúfolt a helyzet.”

Ha kíváncsi vagy hogy reagált Diana hercegnő, amikor megtudta a Károly és Kamilla közötti viszont, itt elolvashatod!