Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Önfeledten táncolós, éneklős videóklipet forgatott Troye Sivan és Ariana Grande, közösen készített dalához. A felvétel címe Dance To This, melynek premierje a múlt hónapban volt, most pedig érkezik a szimpatikus videó, mely nosztalgikus történetbe foglalja a dalszöveget.

Videóklip: Troye Sivan feat. Ariana Grande - Dance To This

Már több (rock)együttes is kimerítette az ebédlőben/öregek otthonában tartott őrült buli lehetőségét. Most Arianán és Troyon van a sor, akik az ünneplés egy sokkal visszafogottabb és meghittebb formáját választották. Díszmeghívottként lépnek színre, ám a műsorszámuk senkit sem érint meg a közönségből. De amikor megszólal a refrén, minden egyes jelen lévőben feléled az élet szikrája, és hirtelen mindenki átérzi a dal energiáját, viszont még így sem tanúsít különösebb reakciót.

Troye Sivan nyitja meg a bált. Időseknek énekel és gyerekeknek, akik épp a Rubik-kockával bíbelődnek. Ariana Grande másfél perc múlva csatlakozik hozzá, kecsesen táncolva. A kettőjük duettje két égitest szenvedélyes vonzását tükrözi.

A Dance To This az énekes következő nagylemezéről származik, mely Bloom címmel augusztus 30-án érkezik. Ez lesz Troye második stúdiólemeze a 2015-ben megjelent Blue Neighbourhood után, ami igazi kasszasiker volt a 23 éves fiatalember egyre felvirágzóbb karrierjében. Ariana Grande is a napokban dobta piacra legújabb videóklipjét: a God Is A Woman azonnal sláger lett, és egy ütős himnusz a nőiesség margójára.