Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Ariana Grande új szintre emeli a feminizmust legújabb dalával és videójával, mely alig néhány napja debütált az énekesnő YouTube-csatornáján. Az istenítő szerzemény God Is A Woman címmel látta meg a napvilágot. A vizuális anyagot Dave Meyers rendezte.

Isten tényleg egy nő lenne? Ariana Grande szerint igen. Íme az énekesnő vadonatúj klipje!

A klipben a nőiesség és a báj uralkodik, a legpikánsabb változatokban. Ariana kisasszony a szexualitástól kezdve a humorérzékig mindent bevet ahhoz, hogy a feminizmus fogalmát népszerűsítse. A címválasztással talán egy kicsit messzire ment – minden bizonnyal lesz ebből vita, sőt még botrány is, hisz ki állná meg szó nélkül a kijelentést, mely szerint Isten egy nő?! – a dallamvonal azonban kellemes és fülbarát, a refrénje pedig könnyen a fejedbe mászik, megcsillogtatva Ariana Grande remek hangi adottságait.

A dal fokozatosan építkezik, és ez a klipben is nagy hangsúlyt kap, méghozzá Madonna megszólalásával, aki Samuel L. Jackson szállóigévé vált biblikus mondatát adja vissza a Ponyvaregény (Pulp Fiction) című filmből: „And you will KNOW my name is the lord when I lay my vengeance upon you.” (Tudni fogod, hogy az Úr vagyok, amikor rád zúdítom a haragomat.)

Karakteres hangjának és szépségének köszönhetően ma Ariana Grande az egyik legfelkapottabb énekesnő a zenepiacon. Mindössze 24 évesen sikerült forradalmasítania a popszakmát – három nagylemeze lett platina, 18 milliószor töltötték le a dalait, 4 alkalommal jelölték Grammyre, és 8 slágere került be a Billboard Hot 100 listájába. Ő az első énekesnő a zene történetében, akinek minden stúdióalbumáról van egy dala a Hot 100-ban!

Neked hogy tetszik a God Is A Woman című klipje?