Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Lenny Kravitz a velejéig vetkőzteti Low című dalának mondanivalóját abban a hivatalos videóklipben, mely a legerősebb érzelmek kifejezésére született. Az énekes a doboknál ül, teljesen belemerülve abba, amit a közönségének üzenni akar. Az, hogy püfölheti a hangszereket, mintha feloldozná őt egy láthatatlan teher alól…

Egyik legszebb dala mellé készített újabb klipet Lenny Kravitz! Érzelmek és az élet kevésbé édes terheinek tükre a LOW

A Low új videója Jean Baptiste Mondino rendezésében készült, aki a vizuális hatást is megálmodta.

„Amikor Mondino először hallgatta a Lowt, csakis az ütemekre fókuszált, aztán újrahallgatta és hallgatta. A végeredmény egy fekete háttér lett, fekete dobokkal és fekete öltözékkel. A teljes vizuális anyagot a groovera és a hangulatra építette. A dal így egy egészen érdekes bemutatásban részesült, sok produceri munkával a háttérben. A klip tökéletesen tükrözi a beszélgetést, mely a verssorokban zajlik.” – mesélte Kravitz.

A kisfilmben feltűnik egy nő is, akiről azonban egyetlen szót sem ejtenek a klip leírásában. Bár úgy tűnik, Lenny a homályban tartaná a kilétét, a női alak minden bizonnyal a volt feleségét jelképezi, az énekes első nagy szerelmét, akivel hat évig élt házasságban. Lisa Bonet és Lenny Kravitz 1993-ban vált el egymástól, de mai napig jó viszonyban vannak, és megpróbálnak szerető családi környezetet biztosítani lányuknak, Zoe Kravitznek, aki egyébként szintén zenél, és egy napon talán apja nyomdokaiba lép.

A Low az énekes 11. stúdióalbumáról származik, melynek premierje szeptember 7-re várható. Mint ismert, Lenny Kravitz alaposan megvárakoztatta a rajongókat ezzel a lemezzel. A diszkográfiai szünetet „költői némasággal” magyarázta.