Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Robbie Williams egy igazi fenegyerek, nem csak a színpadon, de az életben is több balhé kötődik a nevéhez, hiszen már meggyűlt a baja az alkohollal, a drogokkal, számos nőügye is terítékre került. De Robbie megbékélt a múltjával, elfogadta a hibáit, életének legsötétebb fejezeteit is.

Robbie Williams: “Közöld Istennel a terveidet, és meglásd, miként nevet le majd rád!”

A brit pop-rock sztár nemrég egy interjúban beszélt arról, hogy karrierje csúcspontján két fő vágya volt: hogy soha nem házasodjon meg, és gyerekei se szülessenek.

“De egy napon betoppant az életembe Ayda, és attól a perctől kezdve minden megváltozott. Közöld Istennel a terveidet, és meglásd, miként nevet le majd rád! És nézd, ma egy csodálatos nő férje vagyok, és két gyerek édesapja. Hiába, az emberek változnak” – nyilatkozta a 44 éves zenész.

Robbie és Ayda kezdetben nyitott kapcsolatban éltek, de végül 2010-ben kimondták a boldogító igent, és összekötötték az életüket. Az énekes szerint mindketten egymás támaszai.

“Neki is vannak idegesítő tulajdonságai, de én sokkal rosszabb vagyok. Azonban igyekszünk vigyázni egymásra. Így működik a házasságunk, a szerelmünk” – mondta Robbie.

Kislányuk, Theodora “Teddy” Rose 2012. szeptember 18-án, kisfiúk Charlton “Charlie” Valentine 2014. október 27-én jött napvilágra.