Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Ő sem gondolta volna, hogy ez ilyen hamar összejön.

Istenes Bence hatalmas lehetőséget kapott Németországban

Istenes Bence 10 éve kezdte karrierjét a VIVA TV-nél, majd két és fél év után igazolt az RTL Klubhoz. A csatornánál számos lehetőséget kapott, 2013-ban már Lilu-val közösen vezette az X-Faktort. Tavaly pedig úgy döntött, hogy családjával Németországba költözik, bár Magyarországot sem hagyja végleg hátra.

Egy évvel a kiköltözés után Bence hatalmas feladatot és kihívást kapott, ő vezetheti a német X-Faktort.

“Voltak, akik kinevettek, akik nem hittek bennem, és olyanok is, akik hátráltattak, de egy percig sem adtam fel, hiszen évekkel ezelőtt az RTL Magyarország támogatásával tudtam felvenni a kapcsolatot a németországi partnercéggel és megkezdeni külföldi karrierem felépítését. Azt, hogy egy ilyen nagyszabású műsorral debütálhatok Németországban, álmomban sem gondoltam volna. Elmondhatatlanul boldog vagyok, s mindent megteszek majd, hogy kint is olyan sikereket érhessek el, mint itthon” – mondta a Blikknek Istenes Bence.

A német X-Faktor zsűriszékében olyan mentorok ülnek, mint Sido vagy Thomas Anders, a Modern Talking frontembere.

“Németországban kicsit más a műsor struktúrája, mint itthon, kevesebb az élő adás, nincsen mentorház, viszont erősebb az online jelenlét. Ami azt jelenti, hogy a tévés műsorvezetés mellett a közösségi média házigazda feladatait is én látom majd el.” – mondta a bulvárlapnak Istenes, akinek hamarosan megszületik második gyereke is.