Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Megérkezett a OneRepublic legújabb videóklipje, a Start Again. Az együttes Logic segítségét kérte, hogy kissé felpörgesse a hangulatot, az amerikai rapper pedig készségesen vállalta a produkciót. A felvétel már önmagában is híres: a 13 okom volt (13 Reasons Why) című sorozat betétdalakénk hódít, most pedig egy videóval hívja fel magára a figyelmet.

Videóklip: OneRepublic feat. Logic - Start Again

„Megérkezett a Start Again hivatalos videóklipje Logickal! Nagyon örülünk, hogy megoszthatjuk veletek!” – üzente rajongóinak a OneRepublic. A dal a 13 okom volt második évadát színezi ki. Ha rajongója vagy a sorozatnak, eddig már te is biztosan belezúgtál ezekbe a dallamokba.

A OneRepublic-srácok a 2000-es évek elején robbantak be, ma pedig a zeneipar legelismertebb nevei közé tartoznak. Online felületeken kezdték a pályafutásukat, de gyorsan magukra hívták a lemezkiadók figyelmét. Amikor aláírták az első szerződésüket, átszervezték a csapatot. Ryan Tedderrel a mikrofon mögött olyan nagyszerű dalokkal örvendeztették meg a közönséget, mint a Counting Stars, a Love Runs Out vagy az Apologise. Reményeink szerint pedig nemsokára a Start Again is csatlakozik a kincset érő repertoárjukhoz!

Neked hogy tetszik?