Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Megérkezett Macy Gray legújabb kislemezdala, melyet az énekesnő máris egy videó kíséretében népszerűsít. A dalban tökéletesen harmonizál a Macytől megszokott klasszikus stílus a modern, pop-ízű dallamokkal. A vizuális anyag Christian Lamb rendezésében készült, és igen, jól látod, az egyik szereplője nem más, mint Diana Ross fia, Evan Ross!

Nézz bele Macy Gray legújabb klipjébe! Imádni fogod az andalgóan bódító dallamot!

„Igeeeeen! Egy videó velem és Evan Ross-szal, a legújabb dalom, a Sugar Daddy mellé… mely már kapható a boltokban (…). Ez csupán egy kóstoló a legújabb nagylemezemről, a Ruby-ról.” – fogalmazott sejtelmesen Macy Gray a klipet felkonferáló üzenetében.

A Sugar Daddy című felvétel az énekesnő saját szerzeménye, mely Tommy Brown, Tommy Parker és Meghan Trainor közreműködésével készült. Ez tehát Macy Gray következő stúdióalbumának a vezérdala, mely idén őszre várható. A Ruby két éves diszkográfiai szünetet szakít meg, az énekesnő legutóbbi, Stripped című nagylemeze után. Ami az új korong hangzását illeti, Macy a következő részleteket árulta el a Billboard magazinnak:

„Ami a hangzását illeti, egy fantasztikus lemez lesz. Mindenféle zenei befolyással, és rengeteg élő hangszerrel. (…) Remekül szórakoztunk. Nagyon más. Ugyanakkor egy remek kis lemez. Igazából nagyon pop. Na meg nyomatékos és mocskos. Nagyon R&B lesz! És hát tudjátok, milyen vagyok én, ha rólam van szó, akkor egy kis jazz sem hiányozhat. Alig várom, hogy végre mindenki meghallgathassa. Én imádom!” – áradozott új albumáról az énekesnő.

Neked hogy tetszik a vezérdala?