Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Kállay-Saunders András keserű szájízű bejegyzést tett közzé Facebook-oldalán arról, hogy a magyar zene olyan, mint egy fűszerek nélküli csirkemell, íztelen.

Az Euróvíziót is megjárt énekes igencsak borúlátóan látja a magyar zenei helyzetet, szerinte csak a “sz*rra” van igény, és reményt fejlődésre nem is lát.

“Nulla fejlődési reményt látok az itthoni zenei világban… Szakmai döntéshozó emberektől az átlag hallgatóig. Ha kéne hasonlítanom az itthoni zénet valamihez, akkor olyan mint egy csirkemell fűszerek nélkül, ízetlen. Szépen mondva a “Sz*r”-ra van igény. És ameddig igényelik sz@rt a nép, addig az előadok (vannak kivetélek) fogjak azt adni nekik, miért ne, hülyék lennének megállni. De sajnos ez egy végtelen kör, ami soha nem fog változni.” – írta Kállay-Saunders András Facebook-oldalán.

András arra is rájött, hogy meg kell változtatnia zenéjét, de ez azzal jár, hogy a szívéből is visszavesz.

“Ma eljöttem arra, hogy sajnos a mai naptól kettébe váltom a zenei karrieremet: 1. Az énekes, dalszerző aki igyekszik minél jobban hozni egy nemzetközi szintet és törekszik a világ fele, és szívből azt csinál amit szeret. 2. Aki elfogadja, hogy nincs remény az itthoni zenei világnak, elfogadja és visszavesz a szívből, amit beletesz a zenéjébe és úgy kezeli nagyjából, mint üzlet/munka. (…) Úgyhogy előre kérek elnézést, ha itt meg ott egy kicsit sz@r szagú szerzeményt adok ki, így mindenki boldog lesz.” – írta keserűen az énekes, aki az Eurovízión Running című dalával képviselte Magyarországot 2014-ben.