Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Biztosan emlékszel még a La Camisa Negra című slágerre! A szerzője most egy újabb izgalmas dallal tér vissza, melyet egy lélegzetelállító videóklip kísér. Juanes nemcsak a vizuális anyagban tett ki magáért, hanem magát a szerzeményt is egy teljesen új stílusban gyúrta össze, szóval mindenképp megéri alább görgetni és a lejátszás gombra kattintani!

Új videóklippel tér vissza Juanes. Ennél jobb dalt te sem kívánhatnál idén nyárra!

Juanes arra használta fel az elmúlt időszakot, hogy szakmai tapasztalatát bővítse. Különböző zenei irányzatokkal kísérletezett, és elegendő időt adott magának ahhoz, hogy maradandót alkosson. A Pa Dentro dallamai azonnal megfertőznek, a refrénje pedig eléggé fülbemászó ahhoz, hogy hetekig dúdolgasd. A remekmű fejére már csak a klip helyezi fel a koronát, amiből valósággal ömlenek a gyönyörűbbnél gyönyörűbb képek.

A Pa Dentro egyetlen gombnyomásra meghozza a vakációs kedvünket, és egy feledhetetlen nyaralás hangulatát ébreszti fel bennünk. A felvételt Juanes szerezte, Mau & Ricky Montaner és Camilo Echeverry segítségével – ugyanazzal a csapattal együtt, akivel a La Camisa Negra is született. A témáját a női szépség ihlette, túl a média és a társadalom diktálta sablonokon.

„Ez a dal a kolumbiai folklor hű tükre. A művészet mindig is fontos szerepet játszott a videóklipjeimben. A Pa Dentro esetében megpróbáltuk ezt egy újabb szintre emelni. Egyes képekből csak úgy árad az erő, de megkönnyítik az értelmezést. Merthogy a művészet gondolkodásra bír.” – nyilatkozott Juanes, aki jelenleg egy meglepő diszkográfiai anyagon dolgozik, amelyről nemsokára újabb ízelítőket kapunk. Hát, mi kíváncsian várjuk.