Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Lenny Kravitz sem marad le azoktól az előadóktól, akik egy jó kis szerzeménnyel üdvözlik a nyarat. Az év legforróbb évszakának margójára máris kiadja legújabb felvételét, mely ezúttal a LOW címre hallgat, és a ’70-’80-as évek funky-groovy ízvilágát csempészi bele a napsugaras mindennapjainkba.

Budapesti nagykoncertje után, kiadja új klipjét Lenny Kravitz! Ez a Low.

A Low az énekes 11. stúdióalbumát gazdagítja, mely Raise Vibration címmel szeptember 7-én kerül a boltokba. Meg kell hagyni, a lemez sokat váratott magára, és már-már próbára tette a rajongók türelmét. Kravitz azonban az ötlethiánnyal mentegetőzött, amit egy rendkívül termékeny időszak váltott fel: szó szerint „megálmodtam az egész albumot” – magyarázta az énekes a Rolling Stone magazinnak adott interjújában.

Lenny Kravitz új nagylemeze a Bahamákon született, és 12 vadonatúj szerzeménnyel kárpótolja a rajongókat, türelmükért és kitartásukért. Egyébként az rocker budapesti nagykoncertje sem volt kutya. Június 4-én este ugyanis csordulásig megtelt a Papp László Sportaréna, és aki jegyet váltott az eseményre, az tuti nem bánta meg.

Kravitz pályafutásának legjobb dalaival és egy fantasztikus showval örvendeztette meg a magyar közönséget, feledhetetlen koncertélménnyel ajándékozva meg az egybegyűlteket.

Te részese voltál a kétórás csodának?