Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Kockázat nélkül nincs hírnév – hangzik a mondás, mely, ha figyelemmel követjük az alábbi esetet, nem is annyira alaptalan, mint azt gondolnánk. A világsztárokra nézve a rajongók jelentik az egyik legnagyobb veszélyforrást, akik, szenvedélyük hirtelen fellángolása miatt, tudattalanul is képesek átlépni azt a bizonyos diszkréciós határt…

Ittas rajongó támadta le Céline Dion-t egy koncerten - Így reagált az énekesnő

A rajongók szeretetének áldozatául ezúttal a kanadai díva, Céline Dion esett, akit egy túllelkesült hölgy vett le szó szerint a lábáról, egy Las Vegas-i koncert keretén belül. A kedvence láttán a nő annyira rástartolt az énekesnőre, hogy fel sem tűnt neki, már-már gyerekesen nevetséges a viselkedése.

Hogy mit reagált erre Céline Dion? Szerintünk azt, amire senki sem számított: tisztelettel és udvariasan válaszolt az ittas állapotban lévő rajongója durva tolakodására, megőrizve a nyugalmát és a méltóságát. Nem tudni, hogyan játszotta ki a nő a biztonsági őröket, és miként került a színpadra. Az egész túl gyorsan történt ahhoz, hogy erre bárki is felkészülhetett volna. Tény, hogy a túlpörgött rajongó kiragadta Céline Dion kezéből a mikrofont, és bár a testőrök azonnal ott termettek, alig tudták távozásra bírni a nőt, aki egyébként egyetlen pillanatot sem hagyott ki, hogy ne dicsérte volna csordulásig az énekesnőt.

De amikor úgy tűnt, a biztonságiak kézben tartják a helyzetet, Céline Dion olyant tett, amire végképp senki sem gondolt: a földre zuhant, ezzel helyezve fel a koronát az előbbi kellemetlen szituációra.

„Egyes emberek túl sok dolgon mennek keresztül, és beszélniük kell róla. Köszönetet szeretnék mondani mindenkinek, hisz, talán öt perc erejéig, de egy olyan pillanattal ajándékozhattuk meg ezt a hölgyet, melyben végre ő lehetett a figyelem középpontjában.” – értelmezte a gesztusát Céline Dion.