Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

We Three (mi hárman) névvel alakított három testvér zenekart, mert imádnak közösen zenélni, és még tehetségesek is. Eddig számos helyen léptek fel Oregon államban, ahonnan származnak.

Rákban elhunyt édesanyjuk emlékére írtak dalt, amitől a zsűri tagjai is könnyezni kezdtek!

Joshua 27 éves, ő a dobos és a billentyűs, a 24 és Bethany és a 21 éves Manny énekelnek és gitároznak. A szüleik egyengették a zenei karrierjüket, az édesanyjuknak csodás hangja volt, sajnos csak volt, mert rákban életét vesztette, így nem láthatta miként alakul gyermekei zenei pályája, pedig igazán büszke lenne rájuk.

A három testvér édesanyjuk emlékére megírta a “Heaven’s Not Too Far Away” című dalt, amellyel felléptek az America’s Got Talent tehetségkutató műsorban.

A produkciójuk annyira szépre és megindítóra sikeredett, hogy a Spice Girls formáció egykori tagja, Mel B, aki a zsűriben foglal helyett, megkönnyezte az előadást, ahogyan a fiatalok édesapja, George is.

A produkció szívhez szóló volt, de azt is érdemes megfigyelni, hogy mennyire jól tudnak együtt zenélni a testvérek, és az éneklésben sem találni semmi kivetnivalót.