Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Karrierjét már hat hónaposan megkezdte, amikor megnyert egy babaszépségversenyt, filmes karrierje már 9 évesen beindult. 13 évesen megkapta szerepét a “Lassie” című sorozatban, karrierje pedig egyből elindult.

Mindenki a Lassie című sorozatból ismerni, így néz ki a 90-es évek gyerekszínésze érett férfiként

Corey Sevier 15 másik szerepben mutatta meg tehetségét, mielőtt kiválasztották volna Timmy Cabot szerepére a “Lassie” című nagysikerű sorozatban, ám egyik előző szerepében sem tudott akkora sikert elérni, mint a border collie-ről szóló alkotásban.

Miután megkapta Timmy Cobet szerepét egycsapásra megváltozott az élete, örökre beírta magát a filmvilágba, jelenleg is színészettel foglalkozik, legismertebb szerepei között jegyzik az “Immortals”, “Conduct Unbecoming”, “Awaken” és a “The Northlander” című alkotásokat. Szerepelt a “Mistresses” és a “Cedar Cove” című sorozatokban is.

Annak ellenére, hogy bőven kiaknázhatná hírnevét, Corey Sevier kerüli a televíziós szerepléseket, és igen kevés alkalommal szerepel a sajtóban, magánéletét teljesen elzárta a bulvárlapoktól.

Fotó: Wikipedia.org

Személyével kapcsolatban az a legérdekesebb, hogy miközben a jelenlegi alkotásaiban látjuk, senkiben sem merül fel, hogy tulajdonképpen azt a “kisfiút” látja, aki egykoron a “Lassie”-ben alakított.

Az alábbi linket pedig éppen egy interjút ad egyik szerepéről: