KezdőlapZeneVideóklipekVideóklip: Kelly Clarkson - Meaning Of Life

Videóklip: Kelly Clarkson – Meaning Of Life

-

Megérkezett Kelly Clarkson legújabb nagylemezének címadó dala, a Meaning Of Life. A felvétel mellé egy videóklip is készült, mely hűen tükrözi az élet értelmét – a szerzemény mondanivalóját.

Videóklip: Kelly Clarkson - Meaning Of Life

Hirdetés

A Meaning Of Life az amerikai énekesnő nyolcadik stúdióalbumának ékköve, maga a korong pedig az a diszkográfiai anyag, melyre Clarkson mindig is vágyott. „Ez az a lemez, amit mindig is ki akartam adni.” – fogalmazott az énekesnő, hozzátéve, nemcsak az üzenete, hanem a stílusa és minden egyes másodperce őt jelképezi.

Ami a címválasztást illeti, Kelly Clarkson világgá szerette volna kürtölni, számára mi jelenti az élet értelmét.

Hirdetés

„A Meaning Of Life volt az első dal, amit a lemezre írtam, és ez meg is adta a korong tonalitását. Ugyanakkor úgy éreztem, az életben szükségünk van kapcsolatokra. Ez vezérelt a lemez emblémájának a megtervezésében is, azzal a körrel – senki sincs a közepében, hisz a teljes csapatra szükségem van ahhoz, hogy amit csinálok, az megtörténjen. Ez az élet értelme.”– magyarázta az énekesnő.

Kelly Clarkson énekesi karrierje 15 évvel ezelőtt kezdődött, amikor megnyerte az American Idol ötödik évadának fődíját. Nagylemezei több mint 20 millió példányban fogytak el világszerte, ő maga pedig két Grammy-díjat, négy American Music Awards-, három MTV Music Awards- és 12 Billboard-kitüntetést vihetett haza, mostanáig.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek