Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Amióta ennyire felkapottak lettek a televíziós tehetségkutatók, egyre több gyerek nevez be ezekbe a műsorokba, és őszintén, sokkal értékesebb percekkel ajándékoznak meg bennünket, mint az a temérdek másik, együttvéve.

13 évesen is lehetsz nagy! Íme a kisfiú, aki a csillagokat is leénekelte az égből.

Például, ki gondolta volna, hogy egy 13 éves kölyök úgy fújja a Titanic betétdalát, hogy minden szőrszálad az égnek mered, a szó legjobb értelmében? Ez a videó ugyanis minden érzékszervedet megmozgatja, és azonnal meghódítja a szívedet.

Abu mindössze 13 éves volt, amikor a belga The Voice Kids tavalyi évadába nevezett be. Alig bírta leküzdeni az izgalmát és a lámpalázát, de abban a percben, amikor a háttérből megszólalt a My Heart Will Go On című dal, a világ megszűnt számára létezni. Céline Dion népszerű szerzeményét nincs ember, aki ne ismerné, és meg kell hagyni, a Titanic főcímdalaként híressé vált, amúgy nehéz felvétel nem épp a 13 éves gyermeknek való. Abu azonban zsigeri természetességgel keltette azt életre, és korát meghazudtoló hangi képességekkel énekelte el.

A fiú tehetsége már az első akkordoknál megmutatkozott. Abu szikrázó hangulatot teremtett a teremben, a refrénnel pedig teljesen elvarázsolta a zsűrit. A produkció végén, a mentorok lábon állva tapsolták meg a gyermeket. Szerintünk te is így tettél volna a helyükben.