Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Vadonatúj szerzeménnyel és egy hangulatos videóval tér vissza Passenger. Az énekes a Hell Or High Water című dalát ajánlja a figyelmünkbe egy vizuális anyag kíséretében, melyet Jarrad Seng és maga az énekes készített.

Videóklip: Passenger - Hell Or High Water

„Üdv mindenkinek!!!

Remélem mindnyájan jól vagytok.

Eltelt egy kis idő azóta, hogy utoljára beszélgettünk… pár hónapnyi szabadságot vettem ki, és szuper volt, szükségem volt már egy kis kikapcsolódásra. Ugyanakkor nagyon lefoglaltak az új projektjeim, és el sem tudom mondani, mekkora örömmel tölt el, hogy nemsokára mindet megoszthatok veletek…

Kezdetnek, fogadjátok új kislemezdalomat, a Hell Or High Watert.

Ez a dal már kísért egy ideje, és nagyon boldog vagyok, hogy végre világgá kürtölhetem. Rendkívül büszke vagyok rá, és tiszta szívemből remélem, hogy nektek is tetszeni fog!

Sok sok szeretettel,

Mike”

– ezzel az üzenettel debütált a Passenger művésznévre hallgató Michael David Rosenberg legújabb szerzeménye, mely nagy eséllyel lehet egy vadiúj nagylemez hírnöke is. Ha ez beigazolódik, az énekes igazán termékeny időszakot tudhat magáénak, legutóbbi stúdióalbuma ugyanis kevesebb, mint egy évvel ezelőtt, tavaly júliusban került a boltokba.

Neked hogy tetszik a közkedvelt Let Her Go előadójának legújabb felvétele?