Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

„Mindannyian királynők vagyunk!” – üzeni legújabb dalával és videóklipjével Jessie J. Az énekesnő a napokban dobta piacra a Queen című felvételének vizuális anyagát, melyben a nők természetes szépsége kapta a főszerepet.

Videóklip: Jessie J - Queen

„Ez számomra sokkal többet jelent egy dalnál… túllépi az emberi létem határait. Egy lelkiállapot, egy mozdulat, egy mantra. Olyan szavak ezek, melyeket szeretném, ha minden nő átérezne és énekelne. Hisz mindannyian királynők vagyunk!” – szólítja meg a földkerekségen élő nőket az énekesnő.

„A klip azzal a céllal született, hogy a nőket megünnepelje! Fajtól, idomoktól, méretektől függetlenül. Imádok nő lenni. És szeretem a nőket bátorítani. Szeretem a nőkben rejlő erőt és szépséget.” – hangsúlyozta Jessie J, aki szerint minden nőnek büszkén kellene vállalnia önmagát, a gyengéivel és az szépséghibáival együtt, hisz pontosan azok teszik őket különlegessé és értékessé.

A Queen című felvétel az énekesnő R.O.S.E. (Realizations-Obsessions-Sex-Empowerment) című nagylemezén található. Az album egy igazán bennsőséges, meghitt projekt, melynek a kivitelezése „amolyan terápia” volt az énekesnő számára: „Annyira belevontam magam, hogy minden dalt egymagam komponáltam. Egyetlen producerem volt. Ez a munka amolyan terápia volt a számomra, egy kis zenei aláfestéssel. Úgy éltem meg, mint egy emléket az első albumomról. Tudnom kell, hogy a helyes döntést hoztam, és bíznom kell, követnem kell az ösztöneimet. Vannak napok, amikor frusztráltság lesz úrrá rajtam, mert megértem a rajongóimat. Tudom, hogy sok idő telt el, és hogy ők mindig mellettem vannak, de biztos vagyok benne, hogy amikor megtörik a jég, akkor megfeledkeznek erről a hosszas várakozásról.” – gyónta meg Jessie J az elmúlt időszak hullámvölgyeit a karrierjéből.

Neked hogy tetszik az énekesnő új klipje és üzenete?