Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Harry herceg és Meghan Markle esküvője olyan volt, mint a mesékben. Annak ellenére, hogy a fiatal pár fülig szerelmes, sokan úgy gondolják, hogy ez a házasság nem fogja sokáig húzni.

"Harry herceg és Meghan Markle esküvője nem fog 5 évnél tovább tartani" - jósolta meg a királyi család tagja

Ezen a véleményen van Harry egyik nagynénje is. A hölgy az amerikai Globe magazinnak adott interjút, amelyben kifejtette, Harry herceg házassága valószínűleg nem fog öt évnél tovább tartani, mert Meghan Markle-t kicsinálja majd a királyi család.

“A házasságuk nem fog öt évnél tovább tartani. A királyi család kicsinálja Meghant.” – mondta a nagynéni, aki hozzátette, a királyi család protokollja és nyomása miatt Meghan Markle hamar ki fog készülni.

Ugyanakkor egy tisztánlátó ausztráliai is hasonlóképpen vélekedett a fiatal pár házasságáról.

Harry herceg és Meghan Markle jövő évben lesznek szülők

Kerrie Erwin a “Sunrise” című műsorban elmondta, ő sem hiszi úgy, hogy a házasságuk sokáig fog tartani.

“Úgy érzem jövőre bejelentik, hogy gyereket várnak. De a házasságuk nem fog kitartani. Valószínűleg öt évet fognak kibírni együtt. Úgy érzem sok nézeteltérés lesz közöttük, mert mindketten független és erős karakterek.” – mondta a tisztánlátó.

Karrie Erwin azt is hozzátette, hogy Vilmos herceg és Katalin hercegné házassága sokkal biztosabb lábakon áll, egymásnak teremtette őket a fennvaló.