Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Amikor a zene és a tánc egy párost alkot, ott biztosan valami különleges fog történni! Nem beszélve arról, ha a produkciót egy pompás fényjáték, netán egy csodálatos vetítés kíséri – ekkor ugyanis garantáltan nem tudod majd levenni a szemed az előadókról!

A táncprodukció váratlan fordulatot vesz... így még senkit sem tapsolt meg a zsűri!

A Britain’s Got Talent közönségének is hasonló élményben volt része. Még 2016-ban történt, amikor a tehetségkutató színpadán két ifjú aratott sikert a tánc iránti határtalan szenvedélyével. Nino és Violet Olaszországból, illetve Hollandiából származik, és azért nevezett be a brit műsorba, hogy világgá kürtölje, mennyire szép és szívmelengető érzés táncolni! A művészetnek ezen formája ugyanis tengernyi érzelmet közvetít, a legszenvedélyesebbtől a legmodernebbig.

Nino és Violet másik három fiatallal alkotja az Another Kind Of Blue nevű együttest. Erősségük a mozdulataikban rejlik: lenyűgöző koreográfiákat mutatnak be, a közönség nagy örömére. Bár kezdetben a zsűri azt hitte, egy szokványos táncprodukciót fog látni, másodpercekkel később kellemesen kellett csalódnia.

A fények kialudtak, és a levegőben ott bizsergett az izgalom. Érezni lehetett, hogy itt valami rendkívüli van készülőben. Az óriási képernyőn ekkor megjelent egy kandalló, aztán egy asztal és két szék is. Nino egyetlen kézmozdulattal lobbantotta lángra a tüzet, ezzel adva meg a hangot ennek a feledhetetlen kis műsornak.

A közönség valósággal itta a táncosok mozdulatait, és képtelen volt levenni a szemét az örökmozgó társaságról! A vizuális effektusok is szenzációsak voltak, és ahelyett, hogy elrabolták volna, inkább emelték a produkció színvonalát. A mentorok nem találtak szavakat a fiatalok kiértékelésére… Neked talán könnyebben menne?