Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Mivel szinte csak két hét választ el az idei foci-VB nyitómérkőzésétől, már tűkön ülve vártuk ezt a pillanatot: végre berobbant az esemény hivatalos himnusza, a Live It Up, mely energikusságával, pozitív lendületével és vidámságával azonnal levesz a lábadról.

Megjelent az idei foci-VB hivatalos himnusza! Hűha, ez ütős lesz!

A szerzőbrigád is legalább annyira ütős, mint maga a felvétel: Diplo, Will Smith, Nicky Jam és Era Istrefi hangja visszhangzik majd élőben a moszkvai Luzsnyiki Stadionból.

Bár rengeteg olyan dal születik, melyeket a világbajnokságok ihlettek, mégis a hivatalos himnuszt övezi a legnagyobb érdeklődés, ugyanis ez csendül fel majd a döntőben, amit több mint két milliárd néző követ figyelemmel, bárhol a földkerekségen.

Minden idők legkedveltebb VB-himnusza Shakira Waka Waka és Ricky Martin The Cup Of Life című dala volt. Nagy valószínűséggel csatlakozik hozzájuk az idei Live It Up is, melyben minden megvan, ami egy ilyen kaliberű szerzeményhez szükséges! Nicky Jam menedzsere szerint, az énekesek nemrégiben Budapesten véglegesítették a VB-himnusz részleteit, és május 25-én már közzé is tették a dalt a webes zenemegosztókon. A Live It Up refrénje motiváló, optimista hangvételű, és arra ösztönzi az embereket, hogy a maximumon éljék a mindennapjaikat. A dance és ska műfajú ritmusok pedig összehozzák a futball kedvelőit, akár az angol, akár a spanyol nyelvű változatot hallgatnák.

Mint ismert, 2018. június 16-án startol az idei labdarúgó világbajnokság, melyet Oroszországban rendeznek meg. A július 15-ig tartó, egyhónapos esemény 11 város 12 stadionjában zajlik, 32 ország jelenlétével. Sem Magyarország, sem Románia nem jutott tovább a selejtezőkön, a legnagyobb sokkot viszont az a hír adta, hogy 1958 óta először, a négyszeres világbajnok olasz válogatott is kiesett a VB-ről!

Neked hogy tetszik az idei futball világbajnokság hivatalos himnusza?