Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A zenében az a jó, hogy mindenki ízléséhez alkalmazkodik, így valamennyien megtaláljuk benne önmagunkat, a motivációnkat vagy akár az életcéljainkat. Tokio Myers számára is létfontosságúak a dallamok: őt a zene segítette át a válságos helyzeteken, és szintén a zene volt az, ami által végül jobb emberré vált, tele szeretettel és szenvedéllyel.

Ez a fiatalember olyant művelt a színpadon, amitől még Simon Cowell szava is elakadt...

A férfi úgy döntött, nem tartja meg magának a tehetségét, így benevezett a brit Britain’s Got Talent 2017-es évadába. A 32 éves versenyző egy kis londoni lakónegyedben élt, nem épp tisztességes körülmények között. Bizony gyakran nyúlt kábítószerhez, és egyedül a zene adott erőt számára ahhoz, hogy végül kimásszon az ördögi veremből.

A varázslat akkor történt meg, amikor egy napon Tokio apja egy különleges hangszerrel tért haza. A pianinó azonnal meghódította az akkor még csak 23 éves fiú szívét, aki azon kapta magát, hogy egyre több időt tölt a zongora tanulmányozásával. Ahogy teltek a napok, úgy nőtt Tokio szenvedélye a hangszere iránt. Minden energiáját a pianinóba fektette, így lassan kikoptak az életéből a káros szenvedélyek és az őt mélyrehúzó barátok.

A Britain’s Got Talent színpadán Tokio nagyvilági showt produkált. Nemcsak a zsűri követte őt pattanásig feszülő érdekeltséggel, hanem a közönség szája is tátva maradt még abban a percben, hogy a hangszer megszólalt. Csodálatos, ahogy ez a fiatalember a billentyűket uralja, és a zenéje… egy örökkévalóságig hallgatnád!