Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Öt éves diszkográfiai szünet után, minden idők egyik legfelkapottabb fiúcsapata vadonatúj szerzeménnyel rukkol elő. Igen, jól látod! A Backstreet Boysról van szó, akiknek a Don’t Go Breaking My Heart című felvétele azt a benyomást kelti, mintha a ’90-es években örökre megállt volna az idő, és csak a srácokra ragadt volna rá egy kis sármos maturitás.

Öt éves szünet után, vadonatúj dallal tér vissza a Backstreet Boys!

A Don’t Go Breaking My Heart egy romantikus dal, melyet a house műfaj elemei tesznek még vonzóbbá. A felvétel az együttes kilencedik stúdióalbumán kap helyet, melynek premierje idénre várható. A szerzemény mellé máris elkészült a videóklip, melyet Rich+Tone rendezett, és ami garantáltan visszaröpít a fiúbandák fénylő aranykorába. A vizuális anyagból nem hiányzik a Backstreet Boys-ra jellemző, tipikus tánckoreográfia sem, a nosztalgiás kedvükben lévők nagy örömére!

Larger Than Life címmel, az együttes már tavaly megkezdte a fellépés-sorozatait Las Vegasban, és egy number one-t is elkönyvelhettek a God, Your Mama And Me című country-felvételükkel, melyet Florida Georgia Line-nal közösen készítettek.

A Backstreet Boys minden idők egyik legsikeresebb együttese. 1993-ban alakultak, lemezeik mindig ott voltak a legjobb 10 között, és több mint 100 millió albumot adtak el világszerte! Utolsó nagylemezüket 2013-ban adták ki, In A World Like This címmel. A korong aranylemez lett Japánban, és a Billboard listájában az 5. helyezést érte el.