Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Antal Timi élete legboldogabb napjáról számolt be Instagram profilján, templomi esküvő keretén belül ment hozzá ismét férjéhez.

Az X-Faktorból megismert erdélyi énekesnő tavaly ment hozzá barátjához, ám az esküvői szertartást mindenképpen Erdélyben szerette volna megtartani. Az énekesnő Bánffyhunyadon mondta ki a boldogító igent, több száz vendég előtt.

“Életünk legszebb hétvégéjén vagyunk túl! Isten színe előtt is kimondtuk a boldogító igent, és a hagyományos lakodalom sem maradhatott el! Gyermekként nagyon sokszor elméláztam azon, vajon milyen is leszek menyasszonyként, vagy ki lesz a férjem? És lám, számomra a világ legcsodálatosabb embere lett az enyém. Elképzeltem, hogy milyen lesz az esküvő, de annál sokkal csodálatosabb volt, mint amit bármikor el tudtam képzelni, mert annak idején, kislányként, nem fogtam fel, h milyen csodálatos, szerető családom van, és milyen sok segítő igaz barátom!” – írta az énekesnő.

Életünk legszebb hétvégéjén vagyunk túl! 🙏🏻 Isten színe előtt is kimondtuk a boldogító igent, és a hagyományos lakodalom sem maradhatott el! 😍 Gyermekként nagyon sokszor elméláztam azon, vajon milyen is leszek menyasszonyként, vagy ki lesz a férjem? És lám, számomra a világ legcsodálatosabb embere lett az enyém. 💕Elképzeltem, hogy milyen lesz az esküvő, de annál sokkal csodálatosabb volt, mint amit bármikor el tudtam képzelni, mert annak idején, kislányként, nem fogtam fel, h milyen csodálatos, szerető családom van, és milyen sok segítő igaz barátom! Nagyon köszönjük mindenkinek a segítséget és azt, hogy velünk együtt ünnepeltetek és osztoztatok örömünkben! 🙏🏻 Fotó: @momentsphotography.szankainiki Smink: @g.timy #wedding #bride #eskuvo #templomi #love #happy #lakodalom #szerelem

O postare distribuită de Antal Tímea (@antaltimi) pe

Antal Timi és Demko Gergő igazi álomesküvőt rendezett Erdélyben, boldogabbak, mint valaha.

Antal Timi legutóbbi videóklipje a Százszorszép volt, amelyet férjével közösen készítettek: