KezdőlapZeneDalokGyümölcsözően részegítő Pharrell és Camila Cabello duettje

Gyümölcsözően részegítő Pharrell és Camila Cabello duettje

-

Mézédes, szenvedélyesen latin, táncolásra csábít és a legforróbb nyári napokra született! Lehet ez egy pohár sangria bor, vagy pedig Camila Cabello és Pharrell Williams vadonatúj közös dala, a Sangria Wine!

Gyümölcsözően részegítő Pharrell és Camila Cabello duettje

Hirdetés

A tökéletes Sangria Wine receptjéhez nem kellett más, mint a vérbeli, latin ütemű alapok, némi reggae-fűszer, salsa-csipke és az a mágia, amit csakis a két szupersztár „mixer”, Camila Cabello angol és spanyol éneke, illetve Pharrell szexi refrénje tudott hozzáadni.

A sláger Camila Cabello Észak-Amerikai turnéján debütált a legelső, Vancouver-i koncert estéjén, a Los Angeles-i alkalomnál pedig maga Pharell is csatlakozott a produkcióhoz. A két művész nem most egyesítette először erőit: Pharrell Williams Camila – és az év – egyik legnagyobb slágerében, a 80 országban listavezetővé vált Havana-ban is közreműködött, mint társszerző.

Hirdetés

A mostani végeredmény szintén olyannyira fülbemászó és energikus, hogy remélhetőleg a Havana, vagy éppen Pharrell sikersztorija, a Happy sikerét is megugorja majd. A páros a dal televíziós debütálását a május 20-ai Billboard Music Awards gáláján ejti majd meg, ahol az énekesnő több díjért is versenybe száll.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek