Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Mindössze két héttel a Deadpool 2 című film premierje előtt, a moziprodukció főcímdala egy zenés videóklipben került kiadásra. A vizuális anyagban a Deadpoolt alakító Ryan Reynolds és az Ashes című dalt eléneklő Céline Dion játssza a főszerepet, a klip pedig nem lenne teljes, ha nem osztana meg néhány izgalmas jelenetet a filmből, ami már fut is a mozikban!

Céline Dion nemrég adta ki a legújabb szerzeményét. A dal máris bejárta a nagyvilágot!

Ebben a pár perces videóban Céline Dion és Deadpool sikeresen meggyőz bennünket arról, hogy bár két különböző műfajt képviselnek, mégis fantasztikus párost alkotnak. A dalban helyenként érződik a filmből áradó humor, de a Deadpool 2 főcímdala inkább a történet tragikus és szívbemarkoló oldalára reflektál. Az Ashes a lélek haláláról szól, ami akár a moziprodukció sötét üzenete is lehetne.

Annak ellenére, hogy Deadpool egyike a Marvel Comics legviccesebb karaktereinek, a képregényhős mögött igazából tragikus történet bújik meg. Erre és az ezzel kapcsolatos elszomorító érzésekre világít rá a kanadai énekesnő, aki az Ashes formájában ismét egy értékes szerzeménnyel ajándékozott meg bennünket.

Egy adott ponton, Deadpool is felsétál a színpadra, ám a megszokott maskaráját ezúttal tűsarkokkal dobja fel. A tánc, amit bemutat, legalább annyira csábító, mint amennyire nevetséges. A videóklipet Las Vegasban, a Cézár Palota Kolosszeumában forgatták, ott, ahol Céline Dion jelenleg koncertezik, és ahol egyébként otthonosan mozog.