Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Szuper-hangulatos videóklippel érkezik a jazz-balladák koronázatlan királynője, Norah Jones. Az énekesnő az And Then There Was You című dala mellé adta ki a hivatalos vizuális anyagot, melyet a népszerű londoni Ronnie Scott’s Jazz Clubban adott teltházas koncertjén, élőben rögzítettek.

Élő klippremier: Norah Jones - And Then There Was You

Norah Jonest Brian Blade, dobos és Chris Thomas, basszusgitáros kísérte a színpadon, a trió pedig szenzációs koncertélmény nyújtott, az egybegyűltek nagy örömére. Az And Then There Was You az énekesnő hatodik diszkográfiai anyagán, a Day Breaks című lemezen található. A korong 2016-ban látta meg a napvilágot, és az első helyen debütált a Billboard Jazz Albums listájában, illetve a másodikon a Billboard 200-ban.

A 37 éves Norah Jones nem kevesebb, mint kilenc Grammy-díjjal és több mint 50 millió eladott lemezzel büszkélkedhet. A Billboard egyik ranglistája szerint, őt választották az elmúlt évtízed legtehetségesebb jazz-előadójának. Debütáló stúdióalbuma, a Come Away With Me, gyémántalbum lett, és későbbi lemezeit bár nem tüntették ki hasonló elismeréssel, mégis óriási népszerűségnek örvendeztek.