Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Az életben vannak szépségek, és vannak borzasztóan szörnyű dolgok, amelyek mind hatással vannak ránk, formálnak, folyamatosan gyúrnak, erősebbé téve.

Mindene a tánc volt, de Ariana Grande koncertjén történt terrorcselekmény következtében tolószékbe került, most az egész világ érte rajong

Az alábbi videó egyik főszereplőjének, Hollie Booth-nak is megváltozott az élete a tavalyi manchesteri Ariana Grande koncertjén történő terrormerénylet következtében.

A robbanás miatt Hollie nagynénje életét vesztette, de a kislány is súlyosan megsérült, annyira, hogy tolószékbe került, pedig megszállott táncos volt. Összesen 11 műtéten esett át, de csontok mellett az idegek is megsérültek a lábában, és habár Hollie fel tud állni, és mozgatni is tudja a lábait, azért egyelőre kétséges, hogy mennyire fog tudni járni.

Azonban ez sem akadályozta meg abban, hogy táncoljon. Az összefogásnak óriási ereje van, hiszen Hollie barátai, családtagjai megalapították a RISE nevű tánccsoportot, közös koreográfiát dolgoztak ki, és megmutatták, hogy mit tudnak a Britain’s Got Talent tehetségkutató műsor zsűrijének és közönségének.

Csodálatos!