KezdőlapZeneEurovízióEurovízió 2018: vendégelőadóként, idén Jessica Mauboy képviseli Ausztráliát a Dalfesztiválon

Eurovízió 2018: vendégelőadóként, idén Jessica Mauboy képviseli Ausztráliát a Dalfesztiválon

-

Jessica Mauboy egyike Ausztrália legnépszerűbb énekeseinek. A szigetország slágergyártói, David Musumeci és Anthony Egizii komponálták a versenydalát, mely We Got Love címmel, a második elődöntőben csendül fel az idei Eurovíziós Dalfesztiválon. Egy remekül felépített pop-szerzeményre számíthatunk, ami a zene lelkiállapotunkra gyakorolt pozitív hatásairól mesél.

Eurovízió 2018: vendégelőadóként, idén Jessica Mauboy képviseli Ausztráliát a Dalfesztiválon

Hirdetés

Bár Jessica Darwinban született, az édesanyja őshonos törzsi gyökerekkel rendelkezik, míg édesapja Timorból származik. Zenei karrierje 2006-ban indult, amikor mindössze 16 évesen teljesen lekenyerezte a közönséget az Australian Idol nevű zenei versenyben.

Eddig öt top 10-es diszkográfiai anyag fűződik a nevéhez, nem kevesebb mint 15 slágert adott ki, négy stúdiólemezét pedig platinával minősítették. 24 alkalommal jelölték ARIA Music Awards-díjra, a dalait közel 200 milliószor hallgatták meg, a klipjeire pedig több mint 39 millióan voltak kíváncsiak, szerte a világon.

Hirdetés

Jessica turnézott már Beyoncéval, és olyan világsztárokkal dolgozott együtt, mint Ricky Martin, Flo Rida, Snoop Dogg és Pitbull. Énekelt már Barack Obamának, Oprah Winfreynek, és Ellen DeGeneres műsorában is sztárvendégeskedett. 2014-ben történelmet írt azzal, hogy szólóénekesként képviselhette hazáját az Eurovízión, most pedig szintén vendégelőadóként, május 10-én léphet színpadra Lisszabonban, hogy újabb fejezetet írjon feltörekvő karrierjében.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek