Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A legendás pop király, Michael Jackson 2009. júniusának végén hunyt el. Jackson egyik lánytestvére, La Toya azóta sem tudta túltenni öccse halálán magát, ezért elment Tyler Henry hollywoodi tisztánlátó műsorába, aki elképesztő dolgokat mondott.

Egy tisztánlátó megdöbbentő részleteket tárt fel Michael Jackson életének utolsó pillanatairól!

A világsztár gyógyszermérgezésben vesztette életét, amelyben szerepet játszott kezelőorvosa, Condrad Murray is, akit a bíróság bűnösnek talált, és 4 évnyi börtönbüntetésre ítélt, amelyből 2 évet ült le.

A műsorban Tyler közölte, hogy az énekes életének utolsó perceiben megpróbálta tárcsázni a 911-es segélyhívószámot, de mivel magára hagyták, ezért nem volt esélye, hogy segítséget hívjon.

“Aki Michaelre kellett volna felülvigyázzon nem volt ott” – mondta a tisztánlátó, majd azt is érzékelte, hogy a popsztár élete utolsó pillanatában arra gondolt, hogy az illető miként hagyta őt cserben, pedig számított annak támogatására, bízott benne, hogy a bajban is ott lesz mellette.

La Toya nagyon zaklatottá vált, és elmondása szerint a testvére csak arra vágyott volna, hogy valaki mellette legyen abban a pillanatban, egy olyan ember, akiben megbízhat.

“Most, hogy megtudtam, hogy nem volt ott mellette az illető, még jobban fáj a szívem érte” – mondta könnyezve La Toya.