KezdőlapSzínes"Most váltam igazán kislányból nővé, hogy nincs az apukám" - Mosolyka szívszorító...

„Most váltam igazán kislányból nővé, hogy nincs az apukám” – Mosolyka szívszorító interjút adott D. Tóth Krisztának

-

Mosolyka volt D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című műsorának legutóbbi vendége.

"Most váltam igazán kislányból nővé, hogy nincs az apukám" - Mosolyka szívszorító interjút adott D. Tóth Krisztának

Hirdetés

Hozleiter Fanny, ismertebb nevén Mosolyka sokak kedvence, a fiatal nő példaértékű optimizmusával, életigenlő hozzáállásával sokak számára ad nap mint nap biztatást, reményt, hitet. Nemrég D. Tóth Kriszta hívta el egy útra, ahol beszélgettek életről, halálról, flörtről, fájdalomról és a nagy szerelemről is.

A közel negyven perces interjú egyik legmeghatóbb pillanata volt, amikor Mosolyka édesapja elvesztéséről beszélt.

Hirdetés

„Egy posztban értesíteni az olvasóidat arról, hogy most elvesztetted az apukádat, az nem egy olyan egyszerű és könnyű dolog. Azért tettem meg, mert már kezdtek jönni a hírek és én nem akartam, hogy abból a megközelítésből akartam, hogy közelítsék meg a dolgot, mint ahogy azt szokták. És pont abban a posztban írtam le, hogy most váltam igazán kislányból nővé, merthogy nincs az apukám.” – mondta Krisztának Mosolyka, akinek már régi vágya volt, hogy egyszer beszélgethessen D. Tóth Krisztával az Elviszlek magammalban.

„Eljött ez a napi is :) Kriszta elvitt magával. Köszönöm és azt is, hogy a felszínességen túl is beszélgettünk. Nem volt könnyű és visszanézni sem az, de hálás vagyok ezért a beszélgetésért. És igen… a mosoly még mindig olykor egy mentőmellényem, hogy a fájdalom magába ne szippantson.” – írta közösségi oldalára az ország egyik legjobb motivációs trénere, akinek Te döntesz című könyve bestseller lett.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek