Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Amikor Kevin és Jo 1967-ben találkoztak egymással egyből érezték, hogy ebből valami komoly dolog fog kisülni. Kapcsolatuk zökkenőmentesen fejlődött és úgy érezték valóban egymásnak vannak teremtve.

A 49 éve boldog házasságban élő pár drasztikus változásra szánta el magát!

49 évnyi házasság után szerelmük még mindig töretlen, 5 gyerekkel, 14 unokával és 2 dédunokával büszkélkedhetnek. A közös életük folyamatosan fejlődik és változik, viszont van egy dolog, ami a házasságuk napjától egészen idáig változatlan maradt.

Közel öt évtized alatt a pár stílusa ugyanolyan maradt. Bő ruhákat viseltek a férfinak hosszú szakálla, míg a nőnek hosszú haja volt, ami az idő során őszbe váltott. Szeretteik biztatták őket arra, hogy vállaljanak be egy átalakító show-t. Természetesen Jo és Kevin először erősen hezitáltak, majd sokáig úgy gondolták, hogy úgysem választják be őket az Ambush Makeover nevezetű átalakító showba, végül viszont sikeresen kiválasztották a párt.

A Today csatorna stílustanácsadói, Louis Licari és Jill Martin, tetőtől-talpig átváltoztatták az idős házaspárt, viszont közben vigyáztak arra is, hogy a stílusjegyeik megmaradjanak. Jo és Kevin életében ez a mozzanat felfrissülést jelentett, a pár csakúgy sugárzik az átalakítást követően.

Ezt már láttad? Drasztikus átalakításon ment keresztül ez a testvérpár! A végeredmény elképesztőre sikerült!

Teljesen igaz az, hogy kortól függetlenül is divatosak lehetünk, a videóban te is meggyőződhetsz erről: