Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Az utcai zenészekben általában megvan az a képesség, hogy magukra hívják a figyelmet, és még ha pár percre is, de lekössék a járókelőket. Leginkább a gyerekeket bilincselik le ezek a művészek, ugyanis őket a legkönnyebb elvarázsolni a különféle dallamokkal.

A kislány határozott léptekkel közelíti meg az utcai zenészt. Pillanatokon belül már övé a főszerep!

Egyik utcasarkon, ez a férfi a Despacito ismerős dallamait játszotta egy gitáron. Másodpercekkel később, egy aranyos kislány csatlakozik hozzá, és táncolni kezd a talp alá férkőző ritmusokra. Pörög, ide-oda totyog, és a saját, édes stílusában riszálja, ez pedig több mint elegendő ahhoz, hogy ellopja a showt a fiatalembertől, akire egyébként a gyalogosoknak figyelniük kellene.

Akik elhaladnak a kislány mellett, nem bírják ki, hogy ne álljanak meg bár egy percre is, hogy gyönyörködhessenek a nem mindennapos műsorban! A csöppség szemmel láthatóan élvezi a zenét, a mozgása pedig tele van élettel és jókedéllyel.

Jó érzés látni, ahogy a gyerekek gátlástalanul és őszintén képesek átadni magukat az érzéseiknek, akár az utca kellős közepén is, ahol ország-világ látja őket! Talán ez a felhőtlen, gondtalan viselkedés hiányzik nekünk, felnőtteknek ahhoz, hogy végtelenül boldogok legyünk…