Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A tehetségkutatókban az a jó, hogy a páratlan képességek mellett olyan élményeket rejtegetnek, melyek nemcsak a versenyzőket, hanem a közönséget is érzelmileg gazdagabbá teszik. Első látásra egyes fellépők túl bizonytalannak és szégyenlősnek tűnhetnek, azonban néhány másodperccel később a csoda meg szokott történni.

Szégyenlősen állt színpadra, de amikor énekelni kezdett, a világ megszűnt létezni...

Ez Stephen Barry esetében sem lett másként. A 32 éves ír fiatalembernek ugyanis sikerült szinte azonnal lehengerelnie a hallgatóságát. Izgalomtól átitatva állt ki a zsűri elé, de amikor rázendített a versenydalára, már semmi más nem számított, csak ő és a zene.

Stephen az ír Ireland’s Got Talentben jelentkezett, és a dal, amelyet választott, remekül kiaknázta a gyönyörű tenor hangját. A produkciója a legmagasabb szintet ütötte, melyet egy ilyen műsorban teljesíteni lehet, és ezt a közönség is érzékelte.

Elkerekedett szemekkel követte figyelemmel a férfit, akinek az énekhangja zsigeri természetességgel ölelte át a nehezebbnél nehezebb akkordokat, és szívet-lelket melengetően töltötte be a teret.