Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A manchesteri tragédia után, most először lép színre Ariana Grande. A tavalyi merénylet annyira megviselte az énekesnőt, hogy azóta egyetlen önálló dalt sem publikált. A napokban azonban megtörte a csendet, és kiadta a No Tears Left To Cry című felvételét, ami mellé egy modern Disney-film hangulatú, futurisztikus klipet forgatott.

A manchesteri terrortámadás után most először készít Ariana Grande klipet

A vizuális anyagban Ariana egy képzeletbeli városban van, ahol nincsenek irányok, mindössze csillogó fények és elvont építészeti formák, melyek még Dubait is féltékennyé tennék. Az énekesnő elegáns ruhákban mutatkozik, roppant hajlékony táncosok társaságában, akik a gravitáció törvényével birkóznak.

A klipet Dave Meyers rendezte, a zene pedig reménnyel, energiával és optimizmussal teli üzenetet hordoz, ellentétben a romlott világgal, amelyben élünk.

Mint ismert, tavaly májusban, épp Ariana Grande manchesteri koncertje alatt, 22 ember vesztette életét egy gyilkos merénylet során, amelyben rajongók tucatjai is megsebesültek. Az énekesnő No Tears Left To Cry című dalával most őelőttük tiszteleg. Illetve, egyúttal a legújabb nagylemezét is felkonferálja, mely 2018 folyamán kerül kiadásra.