Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A Rocknagyi 78 éves, és úgy néz ki, mintha szinte semmit sem öregedett volna. Tina Turner kedden jelent meg a londoni Aldwych színházban, ahol a róla készült Tina önéletrajzi filmet mutatták be, amelyet az a Phyllida Lloyd rendezett, aki a tíz évvel ezelőtt bemutatott Mamma Mia romantikus-musical alkotást is.

Így néz ki a 78 éves Tina Turner

A pop-rock zene legendás előadója ma már nem aktív, boldog házasságban él 62 éves férjével, Erwin Bach-al, mégpedig Svájcban. A róla készült film londoni premierjén készült fotók tanúsága szerint, Tina egyszerűen bombaformába van, annak ellenére is, hogy nemrég az egészségi állapotának romlásáról kaptak szárnyra híresztelések.

A film bemutatja, hogy miként lett a Tennessee állambeli Nutbushból induló lányból a világ egyik legtehetségesebb és legimádottabb énekesnője. Szóba kerül az Ike Turnerrel zátonyra futott házassága is, na és a 60 éven át tartó zenei pályája. Tina Turner-t Adreienne Warren színésznő alakítja, volt agresszív férje szerepében pedig Kobna Holbrook-Smith látható.

A 11-szeres Grammy-díjas Tina Turner elmondása szerint, békés, nyugodt életet él Svájcban. Azt is bevallotta, hogy soha sem használta testét annak érdekében, hogy több lemezt adjon el, vagy nagyobb népszerűségre tegyen szert.

“Mindig is azt akartam, hogy az emberek a koncertjeimen jól érezzék magukat. Sosem csináltam semmiféle felnőtt tartalmú műsort, vagy ilyesféle gesztusokat” – mondta Tina.

Jelenet a Tina című musicalből, a videó végén a most 78 éves Tina Turner is feltűnik:

A 2008-2009-es turnéja után az énekesnő végleg búcsút intett a színpadnak, mert ahogy a Daily Mail lapnak fogalmazott, nem szeretne odáig elmenni, hogy botra támaszkodva adjon koncertet. Vallomása szerint néha még a kortársaival közösen elénekel egy egy dalt, de turnéra, nagykoncertre sosem fog sor kerülni, mert a visszavonulás, az visszavonulás.