Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A házaséveik alatt az emberek hajlamosak elslamposodni. Többé már nincs szükség a tökéletes külsőre, hisz vége a nagy hódítások idejének, már nem kell tetszeni a környezetünknek. A versenyszellem helyett sokkal fontosabb dolgok kerülnek előtérbe, a család és a gyerekek mellett pedig gyorsan megfeledkezünk önmagunkról… holott nem kellene.

20 éves házassági évfordulójuk alkalmából, új külsővel ajándékozták meg egymást. Most fantasztikusan néznek ki!

Ez a házaspár például két évtizede hanyagolja a megjelenésére vonatkozó igényeit. Ám amikor a 20. házassági évfordulójukat ünnepelték, megfogadták, itt az ideje, hogy önmagukra is adjanak egy keveset. Oprah Winfrey műsorának meghívottjaiként, életük egyik legszebb napját élhették át. Nagy átalakulásuk után, amikor először megpillantották egymást, szemmel láthatóan örültek, hogy belevágtak!

A férj, aki amúgy úgy festett, mint a népszerű játékfigura, Mario, most egy ágrólszakadt, érett férfiként állhatott a kamerák elé. Eltűnt a bajusza, a farmeringeket, kertésznadrágokat, trikókat és sapkákat pedig divatos nadrág, ing és zakó váltotta fel.

Ezt már olvastad? Imádod a nagy átalakításokat? Nézd meg, milyen bombanőt varázsoltak ebből az asszonyból!

A feleség sem panaszkodhat: ápolónőként, a szabadidejében is úgy öltözött, akár a kórházban. Új frizurája és fiatalos öltözéke azonban teljesen megváltoztatta a megjelenését.