Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A zeneiparban is érződik, hogy egyre biztosabb léptekkel haladunk a forró nyári napok felé. A jobbnál jobb dalok úgy nőnek, akár a gombák, és szinte minden napra jut egy slágergyanús szerzemény. Minden bizonnyal, John Legend és BloodPop közös dalát, A Good Night-ot is sokszor fogjuk hallani az előttünk álló szezonban, hisz minden akkordjában ott lüktet a nyár!

Hűsítő dallamokkal és partitól izzó klippel tér vissza John Legend!

A felvétel és a hozzá forgatott videóklip április 6-án debütált a YouTube-on, azóta pedig közel 1,5 millió megtekintést gyűjtött. A kellemes funk-dallamok azonnal magukkal visznek, nem kevésbé a vizuális anyag témája, melyet a vakító LED-fények és az igazi partihangulat tesz ellenállhatatlanná.

A klipben a HBO csatorna sorozat-sztárjai közül is felismerhetsz néhány ismerős arcot, míg a DJ szerepébe maga John Legend bújik. Az énekes érzékien búgó hangja ezúttal is felpezsdíti a véred. Most éppen arról énekel, milyen csodás érzés belebotlani a nagy ő-be a táncparketten, aki teljesen levesz a lábadról, és akit annyira közel érzel magadhoz, mintha egy örökkévalóság óta ismernéd.

BloodPop főként a gyártásban vette ki a részét, a vizuális anyagot pedig teljes egészében Google Pixel 2 okostelefonokkal rögzítették. A Good Night című dal valójában az Underground című TV-sorozathoz készült, de tökéletesen passzol a rádiók játszási listáihoz is. Egyetértesz?